free ship
 
cyprus shipping
6 2
 
 x 

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Το ηλεκτρονικό κατάστημα που λειτουργεί στη διεύθυνση www.woodenwatch.gr (εφεξής Κατάστημα) συλλέγει προσωπικά στοιχεία των χρηστών του μόνο όταν οι ίδιοι τα παρέχουν άμεσα και εκουσίως, εκτός των στοιχείων που συλλέγονται με τη βοήθεια των αρχείων cookies.
Σεβόμενοι τα προσωπικά δεδομένα που παρέχουν οι χρήστες, δεσμευόμαστε για τη νόμιμη τήρηση και επεξεργασία τους μόνο για τους σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω. Επιπλέον, δεσμευόμαστε να ενημερώνουμε τους χρήστες για οποιαδήποτε τροποποίηση στην πολιτική της προστασίας προσωπικών δεδομένων που εφαρμόζουμε.
Σε περίπτωση διαφωνίας του χρήστη με την πολιτική αυτή, εκείνος οφείλει να διακόψει και να αποφύγει την περιήγηση του στο Κατάστημα.

Αρχές τήρησης και επεξεργασίας

Το Κατάστημα δεσμεύεται να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαφύλαξη του προσωπικού χαρακτήρα των δεδομένων σας. Συνεπώς, δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο πρόσωπο (φυσικό ή νομικό) για κανένα λόγο, εκτός από τις περιπτώσεις όπου προβλέπεται από το νόμο και αποκλειστικά στις αρμόδιες αρχές.
Οι ανήλικοι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες μας μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους, ενώ σε περίπτωση υποβολής προσωπικών στοιχείων από ανηλίκους, το Κατάστημα θα διαγράφει όλες τις σχετικές πληροφορίες.
Ο χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές της ιστοσελίδας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να ενημερωθεί αν υπάρχει αρχείο με τα στοιχεία του, ενώ μπορεί να τα αλλάξει και να διαγραφεί από τις λίστες όποτε το επιθυμεί.
Το Κατάστημα διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών αποκλειστικά για λόγους οικονομικούς, φορολογικούς και φυσικά επικοινωνίας. Ενδέχεται στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών και των πληροφοριών του να επεξεργάζεται, με αυστηρούς όρους εμπιστευτικότητας και ανωνυμίας, τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που οι ίδιοι έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς και οικονομικούς.
Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία οποία απαιτούνται για την εγγραφή του χρήστη στο Κατάστημα και την πραγματοποίηση συναλλαγών είναι τα εξής:

Διεύθυνση email
Ονοματεπώνυμο
Διεύθυνση
Κινητό τηλέφωνο
Προαιρετικά, προκειμένου να μπορεί το Κατάστημα να προχωρά στην έκδοση τιμολογίων, ζητούνται από το χρήστη και τυγχάνουν επεξεργασίας από το Κατάστημα τα εξής στοιχεία:
Όνομα εταιρείας
Επάγγελμα
Αριθμός Φορολογικού Μητρώου
Δ.Ο.Υ.
Η ακρίβεια και η αυθεντικότητα των στοιχείων βαραίνει εκείνους που τα υποβάλλουν.

Newsletters

Για την εγγραφή ενός επισκέπτη στις λίστες παραληπτών (mailing lists) των ενημερωτικών δελτίων (newsletters) του Καταστήματός μας είναι απαραίτητο μόνο το e-mail του χρήστη. Το Κατάστημα έχει το δικαίωμα να διατηρεί αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις (e-mail) των παραληπτών για την αποστολή και άλλων μηνυμάτων ενημερωτικού ή οικονομικού χαρακτήρα πέρα από τα newsletters, εκτός αν ο παραλήπτης δηλώσει ρητά ότι δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.
Όποιος παραλήπτης newsletters το επιθυμεί, μπορεί να διαγραφεί από το αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ανά πάσα στιγμή. Αντίστοιχα το Κατάστημα έχει το δικαίωμα να διαγράψει οποιονδήποτε παραλήπτη χωρίς αιτιολόγηση.

Υπερσυνδέσεις (Hyperlinks)

Με τη βοήθεια κατάλληλων υπερσυνδέσμων εντός του Καταστήματος παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε ιστοσελίδες τρίτων μερών. Η τοποθέτηση των συνδέσμων αυτών έχει γίνει με μοναδικό σκοπό τη διευκόλυνσή των επισκεπτών κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους στο διαδίκτυο. Δεν αποτελεί επ' ουδενί ένδειξη αποδοχής ή έγκρισης του περιεχομένου των ιστοσελίδων που παρατίθενται με σύνδεσμο (link). Ο εκάστοτε σύνδεσμος οδηγεί σε μια διαφορετική ιστοσελίδα, η περιήγηση στην οποία υπόκειται στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας αυτής. Το Κατάστημα δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο και ιδίως την πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων της ιστοσελίδας που παρατίθεται με σύνδεσμο (link). Η πρόσβαση με τη χρήση των παρεχόμενων συνδέσμων στον εκάστοτε διαδικτυακό τόπο λαμβάνει χώρα με την αποκλειστική ευθύνη του ίδιου του χρήστη.

Διαφημίσεις

Τα παραπάνω ισχύουν και για τη διασύνδεση με τρίτες ιστοσελίδες που λαμβάνει χώρα μέσω διαφημιστικών banners.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Οι συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας και Paypal πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω του περιβάλλοντος της Eurobank και της Paypal αντίστοιχα, ενώ το Κατάστημα δε λαμβάνει καμία γνώση των στοιχείων σας αυτών. Η επιλογή των υπηρεσιών αυτών για τις πληρωμές έγιναν με πρώτιστο κριτήριο την ασφάλεια των συναλλαγών, καθώς αποτελούν τις πιο αξιόπιστες επιλογές στο χώρο των ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Συγκεκριμένα, η τράπεζα Eurobank έχει υιοθετήσει τεχνολογία αιχμής με πρωτόκολλα επικοινωνίας και μηχανισμούς ταυτοποίησης μοναδικά για τα ελληνικά δεδομένα, ενώ η PAYPAL χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL προκειμένου να διατηρεί τα αρχεία των εκατομμυρίων χρηστών της ασφαλή.

Cookies

Το Κατάστημα χρησιμοποιεί cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, για να βοηθήσει την πρόσβαση και την περιήγησή σας στο διαδίκτυο. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται από τον κεντρικό server της ιστοσελίδας στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής του χρήστη. Τα cookies είναι μοναδικά για το κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού (web browser) και περιέχουν ανώνυμες πληροφορίες οι οποίες αφορούν τα site που επισκέπτεται ο χρήστης.

Cookies που χρησιμοποιούμε:

Google Analytics cookies: ανήκουν στην κατηγορία third party cookies και αποθηκεύονται σε όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Συλλέγουν πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας και η διάρκεια αποθήκευσής τους ορίζεται από την πολιτική χρήσης της Google "Google Privacy". Τα συγκεκριμένα cookies συλλέγουν πληροφορίες σε ανώνυμη μορφή, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των επισκεπτών της ιστοσελίδας, την προέλευση των επισκεπτών και τις σελίδες που επισκέφθηκαν μέσα στο site μας. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες για να συντάσσουμε αναφορές που μας βοηθούν να βελτιώνουμε την ιστοσελίδα μας. Για περισσότερες πληροφορίες: Google privacy policy

Θεσμικό πλαίσιο προστασίας προσωπικών δεδομένων
Ελλάδα: Νόμος 2472/1997, Νόμος 3471/2006, Άρθρο 7 νόμου 2819/2000
Προεδρικό Διάταγμα 207/1998 και 79/2000
Κανονιστικές πράξεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Ευρωπαϊκή Ένωση: Οδηγία 95/46/ΕΚ, 2002/58/ΕΚ, 2009/136/ΕΚ

Επιστολή Ειδήσεων

Προσθέστε το email σας στην λίστα μας, για νέα και προσφορές !